GratisRecept

Tortilla de patates

Herkomst
Spanje
Categorie
Tapas gerechten
Bereidingstijd
20 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 4 aardappels
  • 2 uien
  • 4 eieren
  • olijfolie
  • zout
  • peterselie
  • peper

BEREIDINGSWIJZE

Kook de aardappels in de schil en snijd ze met schil en al in stevige plakken. Snijd de uien in ringen en bak ze in een beetje olie. Kluts de eieren met wat zout en meng de aardappelschijven en de uienringen erdoor. Verwarm wat olie in een niet te grote diepe koekenpan en giet het eimengsel erin. Bak tot de bovenkant gestold is, zonodig met deksel. Steek de omelet los en keer hem eventueel met behulp van een bord. Bak de andere kant kort en snijd de tortilla in punten. Strooi er fijngesneden peterselie en peper naar smaak overheen.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »