GratisRecept

Tomatensalade

Herkomst
Spanje
Categorie
Tapas gerechten
Bereidingstijd
10 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1 grote rijpe vleestomaat
  • 100 gram gedroogde tomaten (uitgelekt)
  • 500 gram stevige tomaten
  • 2 eetlepels wijnazijn
  • peper
  • (zee)zout
  • komijn
  • paprikapoeder
  • 4 tenen knoflook, uitgeperst
  • 4 eetlepels olijfolie

BEREIDINGSWIJZE

Prak de vleestomaat, de half gedroogde tomaten en de knoflook fijn in een schaal. Roer daarna de kruiden en de olijfolie hierdoor. Snijd vervolgens de stevige tomaten in plakjes en sprenkel de dressing hierover heen. Voeg eventueel nog wat zeezout toe. Lekker als bijgerecht bij een tapas tafel.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »