GratisRecept

Gevulde Serranoham met kip

Herkomst
Spanje
Categorie
Tapas gerechten
Bereidingstijd
25 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 200 gram kipfilet
  • 4 dunne plakken serranoham
  • 50 gram zongedroogde tomaten (op olie)
  • 1 citroen
  • 4 eetlepels olijfolie
  • zout
  • peper, versgemalen
  • cocktailprikkers

BEREIDINGSWIJZE

Snijd de kipfilet in 8 stukken. Snijd de plakken ham in de lengte door. Hak de zongedroogde tomaten in piepkleine stukjes. Verdeel de tomaatstukjes over de plakken ham. Snijd vervolgens de citroen in partjes. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de stukjes kip in ongeveer 15 minuten door en door gaar. Schep ze uit de pan en bestrooi ze met een beetje zout en versgemalen peper. Rol elk stukje kip in een plak ham. Steek de ham vast met een cocktailprikker. Leg de hapjes in een tapasschaaltje en garneer ze met citroenpartjes.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »