GratisRecept

Vegetarische lasagne met groentesaus

Herkomst
Italie
Categorie
Vegetarisch
Bereidingstijd
55 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1 pak lasagne Honig lasagne bladen
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 500 gram panklare broccoli
  • 500 gram kastanjechampignons, in plakjes
  • 1 zakje witte saus
  • 2 potten pastasaus traditioneel a 300 gram (Heinz)
  • 2,5 deciliter melk
  • 100 gram geraspte belegen kaas
  • 3 eetlepels fijngesneden peterselie
  • peper
  • zout

BEREIDINGSWIJZE

Laat de vellen lasagne ongeveer 30 seconden in kokend water zacht worden en leg ze op een schone theedoek. Fruit de ui met de knoflook ongeveer 5 minuten in de hete olie. Voeg de broccoli en de paddestoelen toe en bak ze 2 minuten mee. Voeg de pastasaus toe en breng hem aan de kook. Laat de saus op een laag vuur 5 minuten zachtjes pruttelen. Bereid een witte saus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de kaas, peper en zout naar smaak en de peterselie erdoor. Verdeel de groentesaus en de lasagne in lagen over een ovenvaste schaal. Verdeel de kaassaus erover en laat de lasagne in een voorverwarmde oven (200 graden C) in ongeveer 30 minuten door en door warm worden en gratineren.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »