Tijgersneetje met appel en kaas
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 1
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 sneetje tijgerbrood
- 1/4 appel
- halvarine
- 1 eetlepel appelstroop
- 2 plakjes jongbelegen kaas
BEREIDINGSWIJZE
Rooster een sneetje tijgerbrood en schil intussen een kwart appel. Snijd het stuk appel in dunne schijfjes. Bestrijk het geroosterde sneetje dun met halvarine en een eetlepel appelstroop. Beleg het sneetje met de plakjes jongbelegen kaas en leg hierop de schijfjes appel.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »