GratisRecept

Tapashapje met chorizo

Herkomst
Spanje
Categorie
Cocktails
Bereidingstijd
35 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 250 gram varkensoester
  • 4 plakken chorizoworst (½ cm dik)
  • ½ eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel tijm (verse)
  • 100 gram olijven (in knoflook)
  • cocktailprikkers

BEREIDINGSWIJZE

Snijd het vlees in blokjes. Meng ze met de olijfolie en de tijm en laat het buiten de koelkast op temperatuur komen. Snijd de plakken chorizo in vieren. Bak de blokjes vlees en de chorizo in een hete anti-aanbakpan,
op halve stand en bak ze zachtjes rondom bruin en rosé van binnen (circa 7 minuten). Schuif het vlees tijdens het bakken over de bodem.
Voeg de olijven toe en bak ze 2 minuten mee. Warm serveren in een schaaltje. Geef er cocktailprikkers bij.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »