GratisRecept

Sorbet van citroen met basilicum

Herkomst
Nederland
Categorie
Paasgerechten
Bereidingstijd
20 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 10 gram verse basilicum
  • 1,5 deciliter citroensap
  • 1,5 deciliter water
  • 2 deciliter witte wijn
  • 225 gram suiker
  • 1/2 eiwit

BEREIDINGSWIJZE

Maak van water en suiker een suikerstroop. Laat deze afkoelen. Was de basilicum en hak ze heel fijn. Meng het gezeefde citroensap met de wijn en de basilicum, klop het eiwit half stijf en meng het er ook onder, evenals de suikerstroop. Schenk het mengsel in een sorbetière en laat het invriezen.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »