Snijbonen paprikastamppot met kip
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1,5 kilogram kruimig kokende aardappelen, geschild en in stukken
- zout
- 40 gram boter
- 400 gram kipfilet, in kleine stukjes
- 2 rode paprika’s, in stukjes
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 1 pot Hak gesneden bonen a 340 gram, uitgelekt
- 1 blik maïs a 300 gram, uitgelekt
- peper
- 1,5 deciliter warme melk
BEREIDINGSWIJZE
Kook de aardappelen in water met zout gaar. Giet ze af en laat ze uitdampen. Verhit intussen de boter in een ruime koekenpan en bak de kip al omscheppend bruin en gaar. Bak de paprika’s met de knoflook 5 minuten mee. Schep het kerriepoeder de gesneden bonen, de maïs en peper en zout naar smaak erdoor en warm alles goed door.
Stamp de aardappelen fijn en schep het kipmengsel en de melk erdoor. Serveer direct.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »