GratisRecept

Pina colada

Herkomst
Jamaica
Categorie
Cocktails
Bereidingstijd
5 minuten
Porties
1
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • Per glas
  • 1 baby ananas
  • 4 centiliter witte rum
  • 2 theelepels crème of coconut
  • 3 druppels angostura
  • ijsblokjes

BEREIDINGSWIJZE

Snijd het kapje van de ananas. Schil de rest, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe de rum, de kokoscrème, de helft van de ananasblokjes en de angostura in een mixer en pureer alles tot schuim.Voeg de ijsblokjes toe en laat nog even meedraaien om ijsgruis te krijgen. Giet over in een groot glas. Maak een gaatje in het ananashoedje, steek er een rietje door en zet het op het glas.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »