Paaskoffie
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Bijgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 0,5 liter versgezette koffie
- 1 deciliter slagroom
- gemalen nootmuskaat
- 0,5 eetlepel poedersuiker
- 2 deciliter advocaat
- 4 koffieglazen
BEREIDINGSWIJZE
Verdeel de advocaat over 4 koffieglazen.
Klop daarna de slagroom met de poedersuiker flink stijf.
Schenk vervolgens de hete koffie voorzichtig over de bolle kant van een lepel erop, zodat de advocaat in een laag onderin de glazen blijft.
Verdeel daarna de slagroom over de glazen en bestuif het tenslotte met een beetje nootmuskaat.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »