GratisRecept

Meloen met serranoham

Herkomst
Nederland
Categorie
Voorgerechten
Bereidingstijd
10 minuten
Porties
2
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1/2 rijpe suikermeloen
  • 9 plakken Serranoham
  • peper
  • citroensap
  • waterkers

BEREIDINGSWIJZE

Zorg dat de meloen goed gekoeld is. In ongeveer 6 stukken snijden, de pitten verwijderen en schillen. Wikkel elk stukje meloen in de Serranoham, bedruppel deze met wat citroensap en strooi er wat vers gemalen peper overheen. Maak van de 3 overgebleven plakken ham een soort roosjes en gebruik wat waterkers om de schaal te garneren.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »