Kip Teriyaki
- Herkomst
- Japan
- Categorie
- Gevogelte
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 350 gram kipfilethaasjes
- 5 eetlepels teriyaki marinade
- 150 gram oesterzwammen
- 250 gram eiermie
- 3 groene paprika's
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 3 bosuitjes
- peper (versgemalen)
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Meng de kipfilethaasjes met 4 eetlepels marinade en laat het een kwartiertje rusten. Maak ondertussen de paprika's en oesterzwammen schoon en snijd ze in repen. Maak daarna de eiermie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de kipfilethaasjes 3 minuten op een hoog vuur. Bak daarna de paprika en de oesterzwam 5 minuten mee. Maak vervolgens de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Breng deze kipschotel verder op smaak met de rest van de marinade, zout en peper. Verdeel de mie en de kip teriyaki over vier borden en garneer het tenslotte met ringetjes bosui.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »