GratisRecept

Gevulde appeltjes

Herkomst
Nederland
Categorie
Tussendoortje
Bereidingstijd
30 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1 sneetje oud witbrood
  • 4 appels
  • 8 eetlepels vossebessencompote (Royal Mail), pot a 240 gram
  • (grove) mosterd
  • peper
  • zout
  • 20 gram gesmolten boter
  • extra nodig: appelboor

BEREIDINGSWIJZE

Snijd de korstjes van het brood en verkruimel de rest. Was de appels en boor met een appelboor het klokhuis eruit maar steek de boor er niet helemaal doorheen. Snijd nog een beetje van het appelvruchtvlees uit de appels (ongeveer 1 cm) en hak dit in stukjes. Meng de vossebessencompote met de appelstukjes, de mosterd, het broodkruim en peper en zout naar smaak en vul de appels ermee. Zet de appels in een ingevette ovenschaal en bestrijk ze met boter. Bak de appels in een voorverwarmde oven (200 graden C) in ongeveer 20 minuten gaar.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »