GratisRecept

Frisse pastasalade

Herkomst
Italie
Categorie
Salades
Bereidingstijd
25 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 300 gram tagliatelle
  • 2 bosuitjes, in ringetjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 150 mililiter droge witte wijn
  • 200 gram gorgonzola
  • 200 mililiter crŤme fraÓche
  • 50 gram pecannoten
  • 2 handperen
  • zout
  • versgemalen peper
  • rucola

BEREIDINGSWIJZE

Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar (al dente).
Verhit de olijfolie in een sauspan en bak de bosui ca. 2 minuten.
Blus de bosui af met de wijn en laat deze even inkoken.
Voeg de gorgonzola en de crŤme fraÓche toe en roer tot een gladde saus. Laat de saus op een laag vuur staan.
Hak de pecannoten grof en rooster ze in een droge koekenpan.
Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd de peren in stukken
Giet de pasta af en schep de saus met de peer erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Was de rucola en hak deze grof .
Schep de rucola met de pecannoten door de pasta.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »