GratisRecept

Exotische vruchtenroom

Herkomst
Italie
Categorie
Desserts
Bereidingstijd
25 minuten
Porties
10
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 0,5 liter slagroom
  • 3 eetlepels suiker
  • 1 wijnglas rum of Grand Marnier
  • 1 blik ananas (10 ananasschijven )
  • 2 tot 3 rijpe mango's
  • 2 granaatappel
  • 6 passievruchten
  • blaadjes munt om te garneren

BEREIDINGSWIJZE

Klop de slagroom met de suiker en de rum of de likeur bijna stijf. Snijd de uitgelekte ananas in stukjes. Snijd het vruchtvlees van de geschilde mango's van de pit en in blokjes. Snijd de granaatappels in vieren en maak de rode pitten los uit de witte vliezen. Halveer de passievruchten en schep de pitjes met het sap uit de schillen. Bewaar de schillen voor de garnering. Vul de schillen van de passievruchten met een deel van de pitten van de granaatappels. Schep de ananas, de mango, de resterende granaatappelpitten en de zaden en het sap van de passievruchten door de room. Verdeel de vruchtenroom over dessertschaaltjes en garneer het met de halve gevulde passievruchten en een takje munt.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »