Duivelse kippenvleugeltjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Gevogelte
- Bereidingstijd
- 50 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 12 kippenvleugeltjes
- 4 eetlepels tomatensaus
- 2 eetlepels Franse mosterd
- 1 eetlepel worcestersaus
- 2 theelepels gedroogde oreganoblaadjes
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, geperst
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 210 graden C. Meng ondertussen de tomatensaus, mosterd, worcestersaus, oregano, ui en knoflook in een grote ovenschaal. leg hierin de kippenvleugels en vermeng de saus goed over de vleugels. Bak de kip 45 minuten totdat deze goudbruin is. Keer de kip af en toe en bestrijk het dan met het mengsel.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »