GratisRecept

Ciabatta met parmaham en vijgen

Herkomst
Italie
Categorie
Sandwiches
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 4 kleine ciabattabroodjes
  • 3 verse vijgen
  • Bertolli voor op brood
  • 100 gram parmaham
  • honing
  • versgemalen zwarte peper
  • verse tijm

BEREIDINGSWIJZE

Was de vijgen, dep ze droog en snijd ze in plakjes. Snijd de broodjes open en besmeer ze met margarine. Beleg ze met plakjes parmaham en plakjes vijg. Besprenkel ze met een beetje honing, bestrooi met peper en garneer met tijmblaadjes.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »