Bellini
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Cocktails
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 6
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 480 mililiter champagne
- 6 eetlepels ijsgruis
- 120 mililiter perziknectar
- 6 takjes aalbessen
- 6 glazen
BEREIDINGSWIJZE
Verdeel het ijsgruis over de glazen en schenk de perziknectar erop. Schenk de champagne erbij en garneer met de bessen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »