GratisRecept

Termen



o

Oblie
Rond wafeltje dat in de vorm van een horentje wordt gedaan.
Okra
Langwerpige rode of groene vrucht van een tropische plant uit de kaasjeskruidfamilie. De kruidige zaadjes worden gedroogd verwerkt in gerechten.
Onglet
Dunne, malse middenrifspier van het rund boven het borstbeen.
Osso-buco
Italiaanse benaming voor een gerecht bestaande uit in moten gesneden kalfspoten, merg, citroen, peterselie, knoflook, tomaten e.d. meestal geserveerd met risotto.
Overgieten
Een gerecht bedekken met de bijhorende saus, zodat alles van het gerecht nog zichtbaar blijft.
Ontvetten
Het afscheppen van de vetlaag van bouillons of braadjus.

GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »