GratisRecept

Rostischotel met shoarmavlees

Herkomst
Nederland
Categorie
Vleesgerechten
Bereidingstijd
55 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 150 gram wortelen
  • 400 gram kruidenzuurkool
  • 500 gram shoarmavlees
  • 1,25 deciliter crème fraîche
  • 75 gram geraspte oude kaas
  • 1 zak diepvriesrösti
  • olijfolie
  • vuurvaste ovenschaal

BEREIDINGSWIJZE

Maak de worteltjes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Laat tevens de zuurkool uitlekken. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en verwarm de oven voor op 220 graden C. (voor de heteluchtoven geldt 200 graden C).Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan of wok. Voeg het shoarmavlees toe en bak het ongeveer 3 minuten op een hoog vuur. Voeg de worteltjes toe en bak dit nog 2 minuten mee. Roer de crème fraîche door het vleesmengsel en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel daarna de zuurkool over het shoarmamengsel. Meng vervolgens de geraspte kaas door de rösti en verdeel dit over de zuurkool. Bak de schotel tenslotte in ongeveer 40 minuten goud-bruin en knapperig.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »