GratisRecept

Roerbakmie met verse groenten

Herkomst
Indonesie
Categorie
Pastagerechten
Bereidingstijd
25 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1 pak (Honig) roerbakmie a 300 gram
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 winterwortel, in dunne reepjes
  • 1 prei, in dunne ringen
  • 100 gram shii-take, in plakjes
  • 100 gram schouderham, in dunne reepjes
  • 2 thelepel sambal oelek (Conimex)
  • 2 eetlepels ketjap manis (Conimex)
  • 100 gram taugé
  • 2 eetlepels koriander, fijngeknipt

BEREIDINGSWIJZE

Bereid de roerbakmie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en bak de ui met de wortel al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de prei, de shii-take en de ham toe en bak alles al omscheppend 5 minuten mee. Schep de mie, de sambal, de ketjap en de taugé erdoor en bak alles al omscheppend totdat het gerecht door en door warm is. Strooi de koriander erover.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »