Rib eye spiesen
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Barbeque gerechten
- Bereidingstijd
- 1 uur en 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 300 gram rib-eye (aan één stuk)
- 100 mililiter olijfolie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 blaadjes laurier
- 4 takjes munt
- 3 eetlepels balsamico azijn
- 50 mililiter rode wijn
- zout
- peper, versgemalen
- 4 spiesen
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de rib-eye in repen van ongeveer 1 cm dikte. Schenk 100 mililiter olijfolie in een kom. Pel 1 ui en rasp deze boven de olijfolie. Pel 2 teentjes knoflook en pers ze ook boven de olijfolie. Verkruimel 2 blaadjes laurier, was en hak 4 takjes munt. Roer 3 eetlepels balsamico azijn, 50 mililiter rode wijn, de laurier en de munt door het oliemengsel. Breng flink op smaak met zout en versgemalen peper peper. Leg het vlees erin en laat het ongeveer 1 uur marineren. Steek het vlees in de vorm van een S aan 4 spiesen en grill ze ongeveer 3 minuten op de barbeque.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »