GratisRecept

Pittige chilibloemkool

Herkomst
Nederland
Categorie
Groentegerechten
Bereidingstijd
20 minuten
Porties
2
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 400 gram bloemkool
  • 40 gram boter
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 2 eetlepels gehakte verse koriander
  • 1/4 theelepel chilipoeder

BEREIDINGSWIJZE

Snijd 400 gram bloemkool in kleine roosjes. Stoom of kook ze in de magnetron net gaar. Meng 40 gram gesmolten boter, 1 eetlepel tomatenpuree, 2 eetlepels gehakte verse koriander en 1/4 theelepel chilipoeder in een grote kom. Schep dit mengsel door de bloemkool. Warm serveren.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »