GratisRecept

Pistousaus

Herkomst
Nederland
Categorie
Saus
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 20 blaadjes basilicum
  • 2 teentjes knoflook
  • grof zout
  • 1 eetlepel pijnappelpitten
  • 3 eetlepels geraspte parmezaan
  • 1 deciliter olijfolie

BEREIDINGSWIJZE

Mix 20 blaadjes basilicum 2 knoflookteentjes, een snuifje grof zout, 1 eetlepel pijnappelpitten (of 5 à 6 nootkernen). Voeg er 3 eetlepels geraspte parmezaan bij en vermeng geleidelijk vermengen 1 deciliter olijfolie erbij. De saus moet de dikte van een zalf hebben. Serveren bij deegwaren en groentesoepen

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »