GratisRecept

Mosterdsaus II

Herkomst
Nederland
Categorie
Saus
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 2 uien
  • 20 gram boter
  • 1/2 deciliter azijn
  • 1 deciliter droge witte wijn
  • 1 eetlepel mosterd

BEREIDINGSWIJZE

Laat 2 gehakte uien in 20 gram boter licht kleuren. ,Voeg 1/2 deciliter azijn en 1 deciliter droge witte wijn toe en laat dit 10 minuten sudderen. Voeg tenslotte nog 1 eetlepel mosterd bij.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »