GratisRecept

Kreeft met limoenmayonaise

Herkomst
Nederland
Categorie
Voorgerechten
Bereidingstijd
10 minuten
Porties
2
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1 gekookte kreeft (vers uit het koelvak of diepvries)
  • 2 deciliter mayonaise
  • 1 bekertje crème fraîche (125 mililiter)
  • 4-6 eetlepels limoensap (flesje)
  • versgemalen zwarte peper
  • enkele sprietjes bieslook

BEREIDINGSWIJZE

De verse of ontdooide kreeft met een groot mes voorzichtig van kop tot staart halveren. In een kom de mayonaise mengen met de crème fraiche, 4-6 eetlepels limoensap en peper. De kreefthelften elk op een groot bord leggen, De limoenmayonaise erover scheppen. Garneren met sprieten bieslook. Een speciaal kreeftbestek komt bij het eten zeker van pas.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »