Kokosbrood
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 8 boterhammen
- 2 deciliter melk
- 4 eieren
- 1/2 theelepel (versgeraspte) nootmuskaat
- 50 gram geraspte kokos
- 2,5 eetlepels vloeibare boter
BEREIDINGSWIJZE
Klop de eieren los met de melk. Rasp wat nootmuskaat erboven en roer het door het eimengsel. Leg de boterhammen in het mengsel en laat goed intrekken. Haal de boterhammen door de kokos. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kokosboterhammen om en om goudbruin.
Serveer ze warm of koud.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »