Kaneelfingers
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Lunchgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 sneetjes witbrood of rozijnenbrood
- 1 ei
- 1 eetlepel suiker
- ½ eetlepel kaneel
- 125 mililiter melk
- 15 gram boter
BEREIDINGSWIJZE
Snijd voor 2 personen 2 sneetjes wit brood of rozijnenbrood elk in 3 lange repen. Klop in een diep bord 1 ei los met 1 eetlepel suiker, ½ eetlepel kaneel en 125 mililiter melk. Wentel de repen brood erdoor en laat ze in het mengsel liggen tot al het vocht is opgezogen. Verhit 15 gram boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kaneelfingers in 2 tot 3 minuten knapperig bruin, keer ze halverwege. Of:
Doe het eens anders en bestrijk de repen brood met zachte boter vermengd met kaneel en citroenrasp en bak ze in een hete grillpan mooi bruin.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »