GratisRecept

Grove mosterdschol en puree met gestoomde groenten

Herkomst
Nederland
Categorie
Visgerechten
Bereidingstijd
25 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 2 scholfilets (ongeveer 300 gram)
  • 750 gram aardappels
  • zout
  • peper
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • vloeibare margarine
  • 1 pak Iglo Stoomgroenten Bloemkool, Wortelen en Courgette
  • 1,5 deciliter melk
  • 1 eetlepel fijngehakte bieslook

BEREIDINGSWIJZE

Schil de aardappels en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar in water met zout. Meng intussen de mosterd met 1 kneepje vloeibare margarine en peper en zout naar smaak. Smeer het mosterdmengsel op de scholfilets. Verhit 2 kneepjes vloeibare margarine in een koekenpan. Wacht tot de grote bellen verdwenen zijn, zet het vuur laag en laat de scholfilets, met de deksel op de pan, in ongeveer 6 minuten gaar stoven. Bereid de stoomgroenten volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet de aardappels af en pureer ze met de melk en 3 kneepjes vloeibare margarine. Meng het bieslook door de puree. Schep wat puree op de borden en verdeel de groenten erover. Leg de scholfilets naast de puree.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »