GratisRecept

Gevulde gerookte zalmrolletjes met champignons en creme fraiche

Herkomst
Nederland
Categorie
Voorgerechten
Bereidingstijd
30 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 8 plakken gerookte zalm
  • 150 gram champignons, schoongeborsteld en in plakjes gesneden
  • 50 gram boter
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • 1 uitje, gepeld en gesnipperd
  • 125 milliliter crème fraîche
  • 4 eetlepels crème fraîche voor de garnering
  • 4 takjes dille
  • zout
  • peper

BEREIDINGSWIJZE

Bak de gesnipperde ui in een koekenpan in een beetje boter zacht en glazig. Schep daarna de ui uit de pan. Doe de rest van de boter in de pan en bak hierin op een vrij hoog vuur de champignons knapperig en licht bruin. Schep daarna de champignons uit de pan. Hak ze vervolgens in kleine stukjes. Laat ze afkoelen en roer dan de fijngehakte dille, crème fraîche en het uitje erdoor. Breng op smaak met versgemalen peper en een beetje zout. Schep op elk plakje zalm iets van het paddestoelenmengsel en rol de plakjes op. Leg op elk bord 2 gevulde zalmrolletjes. Garneer het bord met een beetje crème fraîche en een takje dille.
Lekker met in driehoekjes gesneden warme toast.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »