GratisRecept

Chocolade truffels uit Tjechie

Herkomst
Tjechie
Categorie
Gebak
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 200 gram chocolade, geraspt
  • 60 gram boter
  • 2 eierdooiers
  • 20 gram poedersuiker
  • 70 gram cacao

BEREIDINGSWIJZE

Klop de boter met de eierdooiers en suiker tot een luchtig en romig mengsel. Voeg de cacao en 175 gram van de geraspte chocolade toe. Kneed het mengsel goed, vorm er balletjes van en rol ze door de rest van de geraspte chocolade.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »