Parmezaanse bloemkool
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram bloemkool
- 1/4 kop bloem
- 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
- 1 theelepel droge gemengde kruiden
- 2 eetlepels olie
- 40 gram boter
BEREIDINGSWIJZE
Snijd 400 gram bloemkool in roosjes. Meng 1/4 kop bloem, 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas en 1 theelepel droge gemengde kruiden en schep dit mengsel door de bloemkool. Verhit 2 eetlepels olie en 40 gram boter in een zware koekenpan. Bak de bloemkool in porties gaar. Laat deze op keukenpapier uitlekken. Warm serveren
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »